tiistai 11. kesäkuuta 2013

Taas kesä!

Hei, onpa kulunut aikaa kun viimeksi sain itseni koneen äärelle näissä merkeissä. Mutta heipä taas pitkästä aikaa!
Taas on kesä, mutta loma meni...siis minulla oli loma! Viikon vain mutta sitäkin antoisampi!
Hailuodon lautallaLiitoharjoituksiaLomapuuhaa rannallaOli kertakaikkiaan voimauttavaa vain olla ja ihastella ympäristöä, viikko hurahti uidessa herkutellessa ja hyvässä seurassa!

Eilen alkoi taas työt, kesätyöt samassa viimekesäisessä paikassa. Jännitti ihan älyttömästi eka päivä, olin ihan tutiseva ku kävelin ovista sisälle. Jotenkin se alun epävarmuus on tosi ahdistavaa, tietenki se varmasti saa myös skarppaamaan, mutta kylläpä pitkästä aikaa oli inhottava tunne. Onneksi asiat muistuu mieleen melko nopeasti. Kuitenkin se ennakko odotus minua kohtaan on, että muistan ja tiedän jutut, vaikka melkeen vuosi onkin jo vierähtänyt. Ihmiset on armeliaampia jos on uudessa paikassa ihan ymmällään! Mutta muistelin nopsasti itelleni ne tutut suojakeinot. Näytä tehokkaalta, liiku reippaan näköisenä(ihan ku olisit just jotain tekemässä), aina voi mennä lukemaan kirjauksia ja kirjata(tärkeä osa työtä!), järjestele paikkoja(esteettisyys), houkuttele lapsi pelaamaan jotain pitkäkestoista lautapeliä! (kuuluu työhön mutta auttaa itseäkin rentoutumaan :D)

No oikeasti kyllä suju ihan hyvin, uskoisin. Jännitti ihan hassut jutut; miten osaan yhtäkkiä olla taas perheiden kanssa joiden murheet on ihan valtavia, todellakaan jonkun vaatteen hukkuminen ei ole heidän ajatuksissaan päällimmäisenä! Mutta kyllä se oma rooli löytyi ihmeellisen helposti! Lasten kanssa on helppo olla oma itsensä.

Siinäpä oli työkuviot...
Sitten toinen kesän päällimmäinen aihe! Taas remontoidaan! Kuviakin voisin kohta laitella :D
Nytkin ulkona jytistää lauma miehiä...mahtava herätä siihen että pihalla on vieraita ukkeleita naputtelemassa...jotain vesikouruja kait ne asentaa! Siitä lisää myöhemmin!
Nyt pyöräilemään O:n kanssa ja sitte syömään ihanien kavereiden seuraan, virkaan astujaissyömingit :D Niin siis sain vakipaikan kaupungilta, joten sitä mennään parin muun onnekkaan kans juhlistaan :D
Heippa!

<3lla Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti