lauantai 25. helmikuuta 2012

Lauantai

 Onpa muutama viikko vierähtänyt nopeasti. Iski joku ihme lamaannus Helsingin reissun jälkeen, raskasta tuo matkailu. Vaikkakin siellä oli ihania ihmisiä, ihana ystävä, jonka luona oltiin koko lauantai. Vaikka vuosia on kulunut siitä, kun heillä olen sielläpäin kylästellyt, tuntui kuin olisin kotiin mennyt. Ei ollut vaivaantunutta hiljaisuutta, ei hankalaa pyörimistä. Sellaisesta tietää että on oikean ystävän luona. Kiitos Utu ja pojat <3

Lanka-aarteet
Kyllä olikin miehet onnellisia kun levitimme lanka-aarteet keskelle olohuonetta...miten ihania lankoja. Seuraavaksi otimmekin pienimmän apurin mukaan ja linnoittauduimme ihastelemaan helmiä ja muuta pientä askartelu sälää :D Aivan huippu mukavaa! Sillä aikaa taitavat rakkaat miehemme olivat loihtineet meille iltapalaa... oli mukava reissu!

Siksipä olikin erikoista että kotiin paluu sai aikaan uupumuksen. Yleensä kivojen reissujen jälkeen on energiaa kasaantunut, mutta nyt ei. Jokainen pienikin tehtävä vaati (vaatii yhä) ponnisteluja. Tämän vuoksi pieni paussi kirjoittamisessa. Osaksi lamautti paniikki, jonka aiheutti ymmärrys siitä, että työharjoittelu alkaa, kohta loppuu koulu ja pitäis kovasti olla jo suunnitelmat kasassa ens kesälle...no ei ne ole. Luulen että kaikki suunnitelmat menee varmaan uusiksi. Ei se haittaa, kunhan on jotain järkeenkäypää hommaa :)


Tänään on ollut mukava päivä pitkästä aikaa. Nukuttiin piiitkät unet, kuulema väärin mennä ennen kymmentä perjantaina nukkumaan, mutta ei jaksanut valvoa. Aamusta heti sinkaistiin luistelemaan.


 O on jo taitava. Ihan on eri meininki ku viime vuonna. Vähän jännittää lähteä ilman telinettä liikkeelle, mutta telineen kanssa menee ku joku jyrä. Tosi lujaa!!!
Olinpa muuten itsekin tälle talvea ensimmäisen kerran luistimilla. Sujuihan se, vaikka taisi jännittää vähäsen. Vielä ei irronnu piruetit eikä hypyt :D

Jäiden kuninkaat

Menoa ja meininkiä
 Tultiin siihen tulokseen, että O:n luistimet vaatii teroitusta ja tehtiin toimintasuunnitelma. Ensin kotiin välipalalle, sitten marketeille luistinten teroitukseen ja leluosastolle tarkastamaan Cars tilanne. O on kerännyt omaa rahaa ja päätti lauantain kunniaksi tuhlailla( tätä oli suunniteltu pitkään, ei siis hetken mielijohde). Punaisessa marketissa sitten tutkittiin ja tuumittiin mikä olisi hyvä ostos. Vertailujen voittajaksi päätyi lego pakkaus missä oli koottavat autot.

Väsynyt mutta onnellinen autojen omistaja.
Pitkään on mielessä muhinut minttusuklaa muffinit ja nyt sitten päädyin leipomaan jälkiruuaksi sellaisia pari pellillistä... kuvia laitan jos ehdin kuvata.
Tämä lauantai on mahtava! Kevät tulee ja uudet inspikset odottaa! Huomenna huovutetaan mahtavassa porukassa, mutta se on  jo eri tarina <3

Palataan asiaan ja olisipa tuolla kuvaamista odottamassa muutamat näpertelytkin...

<3lla hanna

2 kommenttia:

  1. Olipas Hanna kyllä niin ihana kun kävitte:D kovaa vauhtia olen yrittänyt tuhota lankoja mm. ihaniin kevätpipoihin! Oikein paljon maittavan mahtavia inspiraatioita ja kevät aurinkoa sulle ja teidän poppoolle! t.s

    VastaaPoista
  2. Oijoi minttusuklaamuffinit! Pitikö mun kommentoida jotain muutaki? ;) Ei vaan, jaksuja sinne! Näpertelyistä kuvaa sit hetimiten! :) Ainiin, toivottavasti oli kivaa huovuttelemassa, osallistun sitten ens kerralla paremmalla onnella... harmi kun en päässy.

    VastaaPoista