sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Aurinkoista

Kevät tulee niin vauhdilla etten meinaa ehtiä...ehtiä mihinkään, ehtiä mitään. Mutta energiaa olisi niin että jalat ja kädet menee solmuun!

Parin viikon takaisia auringon säteitä. Suoraan meidän pikkuiseen ja hentoiseen vadelmapensaaseen, sitä ei ehkä edes näy lumen alta.

Oman koivun risut vääntyivät kranssiksi.

Yhtäkkiä tajusin, että ihan viimeisiä hetkiä kuluttelen koululaisena, kohta se loppuu. Kuinka kauhean nopeasti aika menee. Minä onnekas sain töitäkin Aika mahtavuutta! Vaikka en tiedä uskallanko vielä kauheasti hehkuttaa asiaa, mutta vähän sentään...JEEEE!
Kun laskee elämää eteenpäin viikkoina, aika on melkein jo livahtanut käsistä! Pari viikkoa harjoittelua, viisi viikkoa koulua, harjoittelua ja sitten se on ohi! Sitten ei tarvitse keskittyä opiskelijan rooliin, se ei sovi minulle!

Huomaan laskevani aikaa muutenkin kuin kouluviikkoina. Lasken viikkoja kerhosunnuntaihin. Kuun viimeiseen sunnuntaihin. Kohta se taas on ja ihania ideoita on syntynyt. Kyllähän me taidetaan edustaa sellaista kokeilevaa kerhoilua ennemmin kuin osaavaa. Mutta ei se mitään, kokeilu sopii minulle! Ja onneksi se tuntuu sopivan monelle muullekin :)

Innokas huovuttaja uuden, ihanan koneen kera...
lopputuloksena rivi katkenneita neuloja...
sekä vaurioituneet sormet!
Onnea oli laastari :D

No saatiin sentään jotain muutakin aikaankuin vahinkoja...Upeita töitä, upeilta naisilta ja kertakaikkisen upeaa yhdessä oloa! Maikku: No entäpä nämä, kerro maikku itse :)
Riikka: Palloista taisi olla suunnitteilla korvikset.
Minä: Minun pallerot pääsevät vielä koneeseen ja ehkäpä laatasta tulee rintakoru taikka magneetti.
Suvi: Kettu on jo nähnyt elämää suvin mukana ja itsekin siihen olen törmännyt se on ihana :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille, nautitaan kevään tulosta! Minä koitan hidastaa, mutta silti ehtiä :)
Aurinko paistaa ja elämä on ihanaa :)

<3lla hanna

6 kommenttia:

 1. Ihania huovutuksia! :) Mitäs seuraavan kerhosunnuntain aiheeksi on suunniteltu? Ja onnea myös työpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensi kerralla liimaillaan ja lakkaillaan kuvia...esim. tauluiksi tai mitä kukakin keksii päällystää. Itse arvelin että päällystän muutaman laatikon ja ehkäpä jotain pientä muutenkin :) olemme täällä meillä taikka maikun luona, varmistellaan vielä lähempänä. mukaan tarvii pensselin ja ison pullon erikeeperiä. :) tervetuloa sotkemaan :D

   Poista
 2. nuista mun räpellyksistä ei oo tullu vielä yhtään mitään! :D luultavasti päätyvät jonkin sortin koruiksi :) jännä nähä!

  VastaaPoista
 3. Oi ko ihania! Ja miksei sun blogi oo päivittyny mun blogloviniin! En ala! Ens kerralla mieki pääsen mukaan, sotkemista siis ja jotain päällystettävää pitäis löytää. Ja mikämikä-huovutus-kone?? Mikä se semmonen!? Niin ja onnittelut jobista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, ihana ku pääset! Se kone on sellanen mihin saa kerralla monta neulaa. Minä en raksu tiiä miksi minä en päivity :) jottai päivittely-ongelmia??? mulla siis, ainaki, aina! Hitsi kuule ku oon niin onnellinen siitä työstä, kävin siellä eilen ja oisin kyllä voinu jäähä heti! Vähänkö ootan innolla! Meijän pittää soittaa! Soita sinä ku oot joku ilta vappaana! :) <3

   Poista
  2. En muistanu soittaa, ollu vähän haipakkaa! Mulla on tässä aamua-iltaa-aamua-iltaa, joten oon vähän sekasin päivistäki. Pittää yrittää kilautella! Peukkuja! Kohta nähään kuule pakostaki :D

   Poista