sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Virpomisiin

Aamukahvia auringon valossa, ihana kevät!
Huojentunut olo kun pikku potilaskin nousi aamupalalle, eilinen meni pötkötellessä ja oksennellen. Ei niin kivaa!

Viime sunnuntain satoa, ananaspurkeista, vanhoista lehtileikkeistä ja pitsistä...näissä kasvaa ohra-rairuohoseos...satoa odotellessa.


Palmusunnuntai ja aprillipäivä, mitähän hassua sitä keksisi. Ainakin neiti lähtee virpomaan ja saa pyytää kaveriksi jonkun ystävän, kun O ei taida pystyä kiertelemään. Varokaa naapurit tänään on  noitia liikkeellä!! Tein hyvän diilin neidin kanssa...jos minä autan oksien teossa ( eli teen ne), niin saan ottaa veron virpomissaaliista :D namnam!!


 Paljon höyheniä, värikkäitä ja isoja. ehkä vielä vähän jotain tulee lisää...
Mielessä pyörii inspiraatioita mutta jotenkin en saa aikaiseksi alkaa millekään. Eilen pyörittelin paria Puro kerää eessuntaassun käsissä, ei tullut alkua, lopusta puhumattakaan. Muutaman hassun ketjusilmukan virkkasin ja lopetin. Tylsistyttää kun ei saa tehtyä!
Luotan silti siihen että kohta käynnistyn kun pääsen tästä valon lisääntymisen tuottamasta alkujärkytyksestä ja lakkaan ihastelemasta ja ihmettelemästä sitä!Ihmetyttää että aika on mennyt taas niin vauhdilla, harjoittelu loppui, koulu alkoi ja enää ihan vähän jäljellä. Toistan varmaan itseäni, mutta tuntuu niin mielettömälle tämä ajanjuoksu. Huomaan jääväni rupattelemaan vanhusten kanssa risteyksiin, ihastelen kevättä ja puhun säästä. Siitä että kohta on taas kesä ja millaista oli vuosi sitten pääsiäisenä... Eilen puhuin nuoren kampaajatytön ( sen saman jota ylistin helmikuussa :D ) kanssa viime pääsiäisestä ja muistelin että oli tositosi lämmin, sellainen varvassandaalikeli. Liekkö muistelin vahingossa juhannusta :D

Ihania, kauniita tuliaisia, ihanalta ystävältä, eräänä sunnuntaina.

Noitia ja aprillipiloja odotellessa...
Jännittävää sunnuntaita kaikille :)

<3lla Hanna

ps. Tässä noitia meidän kulmilta...

Tämä pikku noita virpoi useaan otteeseen kotona...ei päässyt kylille asti mutta saalis oli silti mahtava (kun verotti vielä siskolta vähäsen)

Virvon varvon...


2 kommenttia:

  1. Hanna, sinulle on tunnustus blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ihanaa kiitos!!! Minäpä laitankin sen eteenpäin heti piakkoin :) Kiitos kaunis ja mukavaa pääsiäistä teille :)

      Poista