sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Syvään veteen sukellus

Aion kertoa perjantaista. Ihanasta perjantaista ja sen jälkimeiningeistä
Perjantai alkoi hikisellä pyöräilyllä, koulupäivää vietettiin hieman erilaisessa ympäristössä. Myönnän että ennakkoluuloja oli ja jos olisin kehdannut, olisin ollut menemättä, mutta patistin itseni toimimaan ja hyvin sujui :) Pääsin puhumaan kreikkaa...kaikki ne kolme fraasia, mitkä osaan :D
Koulun jälkeen ( tai ainakin silloin kun minun koulupäivä loppui) yllätin ihanan ystävän ja löysin itseni kahvipöydästä, missä syntyi hyviä ideoita ja yökylä suunnitelma. Hymyä ei meinannut saada pois kasvoilta, kun oli niin hyvä mieli!
Seuraavaksi siirryin ihastelemaan pienen pientä vauvaa, kahdenviikon ikäistä. Kaunis vauva. Ihana perhe! Vastasyntyneitten perheissä on jotain seesteistä, sellaista unenomaista, raukeaa olemista. Kuin kulkisi pilvien päällä, vähän hidastetusti. Vauva sen tekee. Kaikki muu on vähemmän tärkeää ja vauvan oleminen on niin rauhallista. Saisipa sitä olotilaa purkitettua ja säästettyä tähän hetkeen kun kaikki on hektistä ja lapset vaatii vähemmän rauhallisesti...


Tuliaisia vauvalle. Mekko inspis iski, kun tuttinauhaan valikoitui norsu-nauha.

Sitten lisää pyöräilyä kohti kotia...jalat ehkä tärisi jo pikkuisen, kun kaarsin kotipihaan...mun pyörässä on yksi vaihde ja se on täysiä! Perjantai oli iltapäivässä ja aloitin ikkunasta kurkkimisen, milloin ne tulee...eikö ne jo tuu...jokohan nen nyt on ainaki bussissa! Ihan ku pikku lapsi ootin ystävää tyttärineen.
KOPKOPkop...JEEEE! Saatoin vähän hypähdellä ilosta!

Lapset leikki ilman mitään ongelmia ja  me nautittiin toistemme hyvästä seurasta, oli niin mukavaa!
Saunottiin kolme tuntia, vaikka sauna meni jossain vaiheessa pois päältä. Parannettiin maailmaa tai ainakin syvennettiin ystävyyttä. Kuinka paljon ihmisissä on asioita, joista ei tule vaan kerrottua, on niitä tiettyjä juttuja mistä puhutaan ja on hankala lähteä yhtäkkiä kahlaamaan niihin syviin vesiin, mutta ainakin meidän saunan lauteet on nyt kuullu kahden elämän verran ihmisyyttä! Jotain sellaista mitä ei tule vastaan monesti elämässä.

Lauantai kului hämmästellessä. Hämmästeltiin väsymystä, silti rauhallista ja hyvää mieltä. Hämmästeltiin vieläkin tätä elämää, mitä kaikkea siihen liittyy!
Kiitos ihana rakas ystäväni kun olitte täällä!

Nautitaan ystävistä ja mennään fiilispohjalla, kuunnellaan ja ihastellaan elämää! Heitetään turhat suunnittelut syrjään ja putsataan pöytä aika ajoin. Eletään tätä elämää!

Monta tyhjää pöytää ja ihana aurinko :)

<3llä Hanna

4 kommenttia:

 1. "It's the little moments, that make life big!" Ei oo tietoa kenen sanomaa, mutta niin totta se ainakin on :)

  VastaaPoista
 2. Sinäpä sen kauniisti sanoit... Huh, huh ja tämähän ei jää tähän! T. minna

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva lukea kuinka ilonen oot ollu!!tuli itellekki hyvä mieli toisen puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kyllä kertakaikkiaan joskus on uskomatonta kun tulee hetkiä jolloin kaikki on vaan niin hyvin ja onnellisesti! silloin sitä luulee tajunneensa kuinka elämää pitäisi elää...sitten tulee jotain yllättävää ja otetaan taas takapakkia! Alusta aloittaminen ja jaksaminen on joskus aika raastavaa! Tekipä itelleki hyvää lukea tää juttu että just muutama viikko sitte oli näinki aurinkoisia tunnelmia :)

   Poista