torstai 19. tammikuuta 2012

AAMU

Vihdoin sain tehtyä jotain mistä olen haaveillut vuosia, perustin blogin. Kiitokset kuuluvat ihanalle naiselle, kiitos M...uhkailu auttoi.
Onkohan minusta tähän, en ikinä ole osannnut kirjoittaa päiväkirjaakaan...eikä taida nämä tietotekniset taidotkaan olla mitään huimaavia, mutta yritetään!
Inhottaa ne aamut, kun tulee korotettua ääntä. Neiti Takkutukka, esikoiseni, oli taas murina tuulella ja taisi sitä harmittaa joku monen päivän takainen tietokilpailukin. Itkua ja hammasten kiristelyä, kaulahuivin viskomista ja eteisessä pyörimistä. Siitä huolimatta että sanat kaikuivat isosti, teimme sovinnon. Halattiin ja naurettiin päälle. Silti jää harmittamaan. Mietin että jäikö tytölle yhtä paha mieli ja painaako sen pikkuista lapsen mieltä koko koulupäivän. Päätin soittaa sen kotiin aikaisemmin iltsikasta, käydään kahdestaan vaikka hiihtämässä( minä en kyllä hiihdä) tai ehkä askarrellaan niistä hohtavista hama-helmistä jotain kivaa.
Aamu jatkuu, tukka märkänä, en jaksa mennä kuivaamaan...tai en malta. Kuuntelen kun viisivuotias leikkii mahtavaa leikkiä. Vien sen hoitoon vasta myöhemmin. Tuo minun pieni, kävi portaissa äsken huikkaamassa: " äiti, olet ihana!" ja tömisteli takas leikkiinsä. Eilen se piirsi eka kertaa kuvan äidistä, melkoinen taiteilija kun vaihtoi kättä vasemmasta oikeaan aina sen mukaan kumpaa puolta äitistä piirsi. Sitä ei ole kiinnostanu piirtäminen, vaikka viisaammat sanoo että pitäis harjoitella. Minua ei huoleta, se on taitava ja herkkä lapsi muuten, ei kaikesta tarvi olla kiinnostunu, ei edes viisivuotiaana!
Jaahas palaanpa tähän kunhan ehdin...varmaan myöhemmin tänään . Pakko kuivata tukka! Ja etäisesti muistutan itseäni että tämä ei ole vapaapäivä vaan etäpäivä ja minulla on koulutehtäviä! Niitä on paljon, jääny muutamat tekemättä... Aina ei voi jaksaa ja on tärkeämpiäkin tekemisiä... toinen sukka saa luvan valmistua tänään myös ja Ystävän koiran petiin päällinen. jajaja... eli tämä päivä on sittenkin ihan hyvä vaikka aamulla tuli purnattua. Kuvia laittelen kunhan opin laittamaan.
<3lla Hanna 
Olkoon tämä autuas ilme torstaille sopiva!

1 kommentti:

  1. Vihdoinkin! Ihanaa, hyvin osasit! Voi kuule, aamut joskus menee vähän niin ja näin, mutta onneksi loppupäivästä on aina mahdollisuus parantaa :) Ja etenkin viisvuotiaana saa piirtää ihan niinku ite haluaa! Aika ihana :) Minun pitäis kans laittaa tästä päivä käyntiin... tai se on kyllä ollut jo käynnissä klo 7 asti, mutta tärkeät asiat ensin ja sitten vasta kouluhommat, haha :)

    VastaaPoista