maanantai 30. tammikuuta 2012

Sairastan

Sunnuntai oli ihana! Ihania naisia joiden kanssa sai nauraa posket kipeiksi, puhumattakaan niistä uskomattoman hienoista muovailuista mitä saimme aikaiseksi! Kuvia tulossa... Kiitos ihanille, mahtaville ystäville! Tästä on helppo jatkaa ja ottaa tavaksi moinen kokontuminen <3

Mitä sitten kun talo tyhjeni...sitten tuli kuume ja särky! Ajoiko jossain vaiheessa jyrä mun päältä vai mitä tapahtui? Oli ilmeisesti liian hauskaa kun alle tunnissa sain itseni sängyn pohjalle pöhisemään... nyt ei muuta ku kuumaa mehua ja lämpimiä ajatuksia, jotta perjantaiksi saan rautaisen menon päälle...olis parin rakkaan synttärit järkättävänä... kiitti, hei...vajoan takaisin horrokseen!!!

<3lla Hanna


3 kommenttia:

 1. Kiitos sulle, emännöinnistä ja inspiraatioista :) Oli kyllä mukavaa :) Niin ja hirmuisesti paranemisia sinne, toivottavasti olet pian taas pystyssä! Sitä ennen peittoa niskaan ja troppia nassuun :)

  VastaaPoista
 2. No niin, nyt on kahlattu tämä alku läpi ja olipa mukavaa luettavaa! Eilinen oli oikein mukava ja TODELLA tarpeellinen pysäkki ihtelle. Kokoontumisia on syytä jatkaa!! Harmi, että tauti nujersi sinut, mutta saatiimpahan polkastua kerhoilu hyvään alkuun. Toivottavasti perjantaina nähdään jälleen. Voimia sinne!

  T:Minna

  VastaaPoista
 3. oli kyllä huippu kerhoilua mukavassa seurassa! kiitos munki puolesta emännälle sekä kanssa kerhoilijoille :) koita parantua <3

  ps. nyt fontti kohillaan ja sun näkönen! :D

  VastaaPoista