keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Huovuttava prima ballerina

Onnistuinpas värväämään itteni takaisin baletoimaan. Talven kaks ekaa kertaa kun oli jo menny ja syksyn jouduin pakon edessä olemaan tunneilta pois, niin jopas tuntui ottavan hiukan voimille... Ojennukset ja taivutukset ja vielä hypyt ja piruetit...hiki virtas! Yllättäen taisin olla ainut joka huohotti ja pukkas kuona-aineita ulos kehosta... en ymmärrä miten se on mahdollista, ja aion vakaasti uskoa siihen että kukaan muu ei tee yhtä tehokkaasti! Vika ei voi olla siinä että olisin lipsahtanut huonoon kuntoon, ei tosiaankaan! Mutta aah sitä tunnetta tunnin jälkeen ja sitä pienen pientä hetkeä jossain välissä kun tiesin osaavani etes vähäsen. Baletti on ihanaa! Suuren osan siihen tekee ihana opettaja, joka ei anna armoa, mutta joka on niin sympaattinen nainen, kiitos hänelle että jaksaa aina vaan jatkaa :) Sympaattinen kuulostaa jotenkin kuin puhuisin vanhasta mummosta, no kyse ei ole sellaisesta! Vaikka mummotkin on ihania ja sympaattisia! Ainakin minun mummo! ( ajatus harhailee ihanan päivän päätteeksi omia teitään...)
Kotiin tullessani tyttö Takkutukka tuli innoissaan utelemaan sainko paikkani ryhmässä takaisin ja mitä me tehtiin, ja oliko opettaja ankara. Keskiviikko illan kunniaksi yöpaita balettia olohuoneessa, kun neiti näytti mallia miten selän tulee olla jämäkkänä ja kuinka he harjoittelevat saksihyppyjä eteen ja taakse...piruetit kuulemma sujuu jo loistavasti, ei ole äitiinsä tullu kun pyöriminen sujuu!

Baletti siis kruunasi illan. Koulupäivä toi tullessaan uuden  kaverin lapsille... olen hiukan tohkeissani tästä löytyneestä kyvystä, vaikka alkutekijöissähän tässä vielä ollaan!

Se on huovutettu pupu jolla on suuri porkkana. Ja taas näitä sydämiä...alkaa olemaan aika sydämistynyttä tämä elämä!
<3llä Hanna


3 kommenttia:

 1. Kiva päästä kurkistelemaan sunki blogiin!!!!! Tuo hiihtäjätyttö aiemmassa ppostauksessa näyttää erehdyttävästi äidiltään...iik.Hetken jo luulin näkeväni ala-asteen hiihtotunnilta bongatun otoksen ;)
  Tulempas toistekkin <3

  VastaaPoista
 2. Voi ansku, ulkonäkö petti... E on huomattavasti innokkaampi kuin minä! se hiihtäis vaikka kaikki koulumatkatki, ei tainnu olla itellä moisia innostuksia! varsinkaan siinä vaiheessa kun hiihtomatkat oli erään opettajan ansiosta niin pitkät että hiihtelin kotiin vasta pikkukakkosen aikaan...AARGH! vieläkin puistattaa :) Mutta ihana kun kuullaan nyt näitä reittejä toisistamme :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanaa että pääsit balettiin taas mukaan! :) Se hiki ja puuskutus tosiaan johtui vain siitä, että sinä teit ne niin hyvin ja kunnolla! Ja tuo sinun pupu porkkanoineen on tosi, tosi hieno! Ja sydämet on tietty kans, aina :) Ps. voin niin kuvitella olohuoneen balleroinnit :)

  VastaaPoista